top of page

Developerský projekt Zahrady Herink


Developerský projekt Zahrady Herink


O projektu


Zahrady Herink jsou ideálním bydlením pro ty, kteří chtějí bydlet nedaleko Prahy s dobrou dopravní dostupností a zároven žít v zeleni v centru malého městečka, které nabízí veškerou občanskou vybavenost.


V této oblasti nabízíme v první etapě celkem 22 řadových rodinných domů pro ty, kteří dávají přednost samostatnému bydlení. V druhé etapě budeme nabízet i bytové a nebytové jednotky ve dvou bytových domech.



Lokalita


Městečko Herink leží jen 5 km od jihovýchodní hranice Prahy, jen 4 km od Průhonic a 6 km od Říčan. Herink má v současné době 550 obyvatel a těší se velkému zájmu lidí, kteří si zde chtějí koupit bydlení. Proto zde také dochází k velkému rozmachu nových služeb a infrastruktury a volnočasových aktivit. V Herinku se nachází Obecní úřad, dětské hřiště a působí zde tři občanská sdružení. V obci se pořádají místní fotbalové zápasy, kulturní akce jako koncerty, sousedská posezení, adventní setkání atd.


Autobusové linky spojují obec především s Průhonicemi a Čestlicemi a dále do Prahy Opatova, obec usiluje nejen o posílení těchto linek, ale také o rozšíření spojů směrem do Jesenice a do Říčan.


Obec má zpracovaný a schválený územní plán rozvoje. V roce 1998 byl postaven obecní úřad, V roce 2000 byla provedena plynofikace i vodovod (Želivka). V roce 2007 byla ukončena výstavba kanalizace a ČOV, o jejíž rozšíření nyní obec usiluje.


Na procházky je možno jít do "Višňovky" ke kapličce nebo do lesa "Okrouhlík", další trasa je možná k rybníku "Na Obci" po silnici směrem na Radějovice do lesa v "Krsovicích" (popř. do Osnice). Novou trasou může být také cesta pro zemědělce otevřená koncem roku 2014 a vedoucí směrem od Kapličky nad poli zpět k rybníku.

Pěknou procházku si můžete udělat do "Průhonického parku" (asi půl hodiny pěší chůze). Obcí rovněž prochází cyklotrasa "Praha - Vídeň".





Co prodejní cena nezahrnuje?

V ceně standardního vybavení domu není kuchyňská linka, instalace pro bezpečnostní kamery, akumulační nádrže na dešťovou vodu, rekuperační jednotka, klimatizace, tepelné čerpadlo.

Pergola nebo markýza nad zahradní terasou.

Finální rozvody (elektro, voda, kanalizace, datové kabely) v půdním prostoru.


Kdy začneme s novým projektem?

Projekt je připraven k prezentaci a již v dubnu 2019 zahájíme výstavbu. Po zahájení výstavby začneme s prodejem jednotlivých domů, ale kterýkoliv z domů si můžete zarezervovat již dnes. Brzy spustíme také novou informační webovou stránku, kde vás budeme podrobně informovat o stavu projektu a o možnostech, jaké developerský projekt Zahrady Herink nabízí.

Pokud chcete být informováni včas, odebírejte náš newsletter!

bottom of page